De reacties op 'Win de Oorlog tegen jouw Gewicht' zijn enorm positief. Hieronder leest u enkele voorbeelden. 

 

Angela schrijft:

Het boek is gemakkelijk te lezen en te volgen. Ik ben gemotiveerd met de eigen ervaring en reis van de schrijver.

 

Erik schrijft:

Het boekje is helemaal de moeite waard. Het bevestigde, wat ik eigenlijk al jaren in mijn achterhoofd had zitten. Dat mentale.

 

Jetty schrijft:

Beste Joep, inmiddels ben ik in drie dagen tijd van 71 naar 69,8 kg gegaan. Dankzij jouw boekje. Het is de meest simpele, maar daardoor waarschijnlijk ook de meest effectieve manier om af te vallen. Minder eten door heel kleine porties. Zelfs mijn mandarijnenpartjes snij ik doormidden. En ook de drie blokjes kaas tijdens een hongerklop gaan in 24 stukjes. Ha ha ik ben nog slimmer dan mijn brein. Wordt vervolgd.... en tot zover heel erg bedankt!

 

Mark schrijft: 

Ik was al bezig voor mijn gezondheid bij een mind coach, maar heb ook zeker steun aan jouw ervaring. We hebben er echt lol in. En meer bewegen. Voor ons is dat wandelen.

 

Naomi schrijft: 

'Goedenavond, Zojuist uw boekje gelezen. Inspirerend en de moeite waard om te proberen. Bedankt daarvoor.'

 

Mariette heeft het boek voor haar man gekocht en laat weten: 

'Bedankt voor de snelle verzending. Top! Ik hoop echt dat dit een zetje (nou, zeg maar gerust ‘duw’ ;) gaat geven. Mocht het zo zijn laat ik het weten en ben ik u eeuwig dankbaar. Wil graag gezond oud worden samen.'

 

Ingrid schrijft: 

'Inmiddels ben ik ook een Wogger. Het afstemmen op het persoonlijke "kunnen" komt sterk naar voren in jouw boekje. Dat motiveert en is lang(er) vol te houden. Wat jij kan, kan ik ook!